Lars Ravn
Lars Ravn

OM MIG

Personen bag psykologen

Jeg er familiefar med stort "F", gift og bosat i Odense kommune. Oprindeligt kommer jeg fra Nordsjælland, men flyttede til Fyn i forbindelse med mit første arbejde som psykolog. Her blev jeg "hapset" af min kone til en omgang salsa, og vi har siden fået en dejlig datter sammen. Vi bor aktuelt i Skt. Klemens, hvor vi har fundet vores drømmehus i et dejligt kvarter. Herfra cykler jeg dagligt ind til min klinik i Dronningensgade 23 i Odense C. Når jeg ikke arbejder med det fantastiske job at kunne hjælpe folk til at få det bedre med dem selv og deres liv, så går meget af min tid sammen med familien, hvor særligt ture til Zoologisk have og svømmehallen står højt på ønskelisten for familien.

Mit (arbejds)liv som psykolog

Jeg er oprindeligt uddannet som psykolog fra Københavns universitet i 2014, men fik mit første arbejde i et barselsvikariat i Nyborg PPR kort tid efter. Efter mange års akademisk studie, kriblede det i mig for at komme ud og arbejde i praksisfeltet, og jeg endte med at blive i Nyborg PPR i flere år. Her fik jeg bl.a. min autorisation som psykolog, hvilket er en titel jeg kærer mig om, da det at være autoriseret står som en garanti for saglighed og kvalitet i det psykologiske arbejde for mig. Selvom jeg naturligvis ikke kan hjælpe alle mennesker med alle problemer, betyder ansvaret i at være autoriseret for mig en vedvarende opmærksomhed på egne styrker og svagheder ift. at være psykolog og et vedvarende ønske om at udvikle mig som dette, for at kunne levere den bedst mulige kvalitet i arbejdet.

Siden tiden i Nyborg PPR, har jeg arbejdet i andre kommunale PPRer, inden jeg tog skridtet ud i at åbne min egen praksis som selvstændig psykolog. At blive selvstændig er for mig både en fantastisk mulighed for at kunne balancere privat og arbejdslivet på mine egne præmisser, samt også at kunne guide min faglige udvikling og arbejdet med mine klienter, i en mere meningsfuld og hensigtsmæssig retning.  

Psykologiske kurser på specialist-niveau* på mit CV

- Integrative Behavioral Couple Therapy; v. Andrew Christensen, Tea Trillingensgaard m.fl. (2023) 

- Compassion metode; v. Nanja Hansen (2022)

- Familieterapi, teori og intervention; v. Gitte Haag (2022)

- Lovgivning og etik, børneområdet; V. Søren Birkeland (2017)

- Psykologen som konsulent; v. Vibe Strøier (2017)

- Supervision af andre faggrupper; v. Dorte Nissen (2016)

*= Der medtages kun kurser som er akkrediteret til de forskellige psykolog specialistuddannelser igennem Dansk Psykolog forening. Jeg har deltaget i mange andre kurser i forskellige sammenhænge, men for overblikkets skyld medtages kun disse her

Kontakt informationer

Psykolog Lars Ravn

Dronningensgade 23, 5000 Odense C, Danmark

+45 71 94 94 23

Træffes nemmest på følgende tidspunkter på alle hverdage:

8.30 - 9.00

12.00 - 13.00

16.00 - 17.00

kontakt@psykologlarsravn.dk